Bas verklapt aan Billy en Romy dat hij een gigolo heeft geregeld voor Linda

Bas verklapt aan Billy en Romy dat hij een gigolo heeft geregeld voor Linda

Linda heeft de tweede ronde van de Utopia Spelen gewonnen en daarom heeft Bas voor vanavond een prijs voor haar geregeld. En niet zomaar een prijs, want er zal namelijk een echte gigolo langskomen voor Linda. Op deze nieuwe dag verteld Bas dit aan Romy en Billy, die op hun beurt enthousiast reageren. Had ik nu maar gewonnen grapt Billy direct als ze het hoort. De drie bespreken daarna hoe ze Linda haar verrassing het beste aan kunnen pakken en bespreken dat ze ook versiering op moeten hangen. Bas denkt dat Linda het of heel leuk vindt, of het niet wil. Het kan twee kanten op gaan voorspelt hij. Maar als zij niet wil, dan krijg jij hem eindigt hij lachend tegen Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *