Ook op deze nieuwe dag heeft de tweeling onenigheid met elkaar

Ook op deze nieuwe dag heeft de tweeling onenigheid met elkaar

Vandaag zijn er een hoop pakketjes bezorgd voor de bewoners. Demi is enthousiast want zij en Fay hebben een hoop besteld en ze staat al in de starthouding om de pakketjes open te maken. Fay is echter in de keuken bezig en wil eerst even afmaken waar ze mee begonnen is. Geïrriteerd loopt Demi naar de keuken om te vragen wanneer ze nou komt om hun pakketjes open te maken. Doe eens niet zo geïrriteerd, we kunnen toch ook eerst even eten en dan alles open maken vervolgd Fay rustig. Demi snauwt naar haar dat Linda de pakketjes al aan het open maken is. Oké, ik kom al roept Fay. Demi kan toch niet tegen al het geruzie met Fay en verspert haar de weg om haar een knuffel te geven. Stom kind zegt Fay tegen haar als ze haar een knuffel teruggeeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *