Linda wint na een zware strijd de tweede ronde van de Utopia spelen

Linda wint na een zware strijd de tweede ronde van de Utopia spelen

Bas heeft de Utopia Spelen terug in het leven geroepen en voor de tweede ronde moesten de bewoners zolang mogelijk met een ballon boven hun hoofd staan. Al snel bleek dat de bewoners behoorlijk fanatiek zijn. Een groot deel van de groep hield het namelijk erg lang vol. Om het de bewoners iets moeilijker te maken, heeft Bas na een tijdje besloten dat ze nog maar op één been mochten staan. Na een ruime tijd zijn alleen Ivan en Linda nog over en de twee zijn duidelijk aan elkaar gewaagd. Toch heeft Ivan het moeilijker dan Linda. Hij heeft moeite om zijn evenwicht te bewaren en hinkelt heen en weer. Na enkele minuten besluit Bas dat het genoeg is geweest en dat Linda, die al een tijdje kaarsrecht op één been staat, de winnares is. Yes, yes, yes roept ze  over het Utopia terrein. Al snel krijgt ze een knuffel van Ivan en ook de andere bewoners komen haar feliciteren. Wat voor prijs zou Bas dit keer voor haar in petto hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *