Romy en de tweeling zijn dolblij met de dansles die ze krijgen

Romy en de tweeling zijn dolblij met de dansles die ze krijgen

Romy heeft een tijdje terug Demi en Fay gogo dansles cadeau gegeven voor hun verjaardag. De dames waren hier heel blij mee en keken uit naar hun eerste dansles. Romy heeft net een mail binnen gekregen waarin staat dat de twee vrijdag hun eerste dansles hebben. Romy is enorm enthousiast en roept haar mede bewoners erbij om het leuke nieuws te vertellen. We hebben vrijdag anderhalf uur gogo dansles zegt Romy gillend terwijl ze een danseres nadoet. De tweeling gillen met haar mee en kijken uit naar het bezoek. Wanneer Bas het nieuws opvangt stelt hij voor dat de dames ook gaan gogo dansen op het salsafeest. Ja, dat is echt een super goed idee reageert Romy enthousiast. Nu maar hopen dat ze de dans snel onder de knie krijgen. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *