De tandarts komt voor een tweede keer langs in Utopia en verwijderd de kies van Ivan

De tandarts komt voor een tweede keer langs in Utopia en verwijderd de kies van Ivan

Al enige tijd heeft Ivan last van kiespijn. Daarom is de tandarts vorige week voor hem langs geweest maar de behandeling heeft de pijn alleen maar erger gemaakt. Daarom is er besloten om opnieuw de tandarts uit te nodigen. Vandaag is het zover en net als vorige keer lijkt Ivan niet echt zin te hebben om plaats te nemen in de tandartsstoel. Zodra hij de tandarts het Utopia terrein op ziet lopen gaat hij snel de keuken in. Uiteindelijk besluit hij toch naar de tandarts toe te lopen, die hem laat weten wat ze vandaag zullen gaan doen. De tandarts wil de kies eruit halen. Dan weet ik zeker dat je van de pijn af bent legt hij uit. Serieus? vraagt Ivan zenuwachtig. De tandarts overtuigt hem ervan dat dit helaas echt nodig is. De behandeling gaat beginnen en terwijl de andere bewoners bezorgd toekijken, spuit de tandarts eerst de verdoving in Ivans mond. Als Ivan zijn mond goed verdoofd is, kan de kies worden verwijderd. De andere bewoners kijken geschrokken toe hoe de kies na heel wat gekraak uiteindelijk uit Ivan zijn mond wordt gehaald. Maar de pijn moet weg zijn en dat is het belangrijkst!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *