Billy, Romy en Fay zijn verontwaardigd over hoe Mehmet over de spullen uit Utopia denkt

Billy, Romy en Fay zijn verontwaardigd over hoe Mehmet over de spullen uit Utopia denkt

Tijdens het centraal hebben de bewoners gediscussieerd over de verkoop van de spullen. Mehmet en Linda vinden dat de bewoners gewoon moeten betalen voor hun spullen, zoals altijd de regel is geweest. Nadat het centraal is afgelopen is Billy flink geïrriteerd en boos stormt ze dan ook naar buiten. Wat een dom gedoe man, ik vind dit super kinderachtig, ik heb hier heel mijn ziel en zaligheid in gelegd zegt ze boos tegen Bas terwijl ze wegloopt. Bas is het met haar eens en vindt de reactie van Mehmet raar. Hij is onredelijk benadrukt hij. Billy en Bas denken dat Mehmet het hen misgunt en snappen niet waarom. Hij wil liever die f*cking duizend euro in de bv dan dat iedereen zijn eigen ding mee kan nemen, what the hell, wat een bullsh*t eindigt Billy kwaad.

In de opslagruimte bespreken Fay en Romy hetzelfde onderwerp. Het is duidelijk dat de dames het ook allebei onzin vinden om eerst de spullen te verkopen of te betalen ervoor. Hoe bedoel je Utopia hart?! Het gaat hen alleen om het geld merkt Fay op. Precies, nu zie je pas hoe iedereen denkt antwoordt Romy instemmend. De twee lopen naar buiten, waar ze Beau tegen komen. Beau docente stelt voor om de waarde van de spullen te schatten, zoals ze hebben afgesproken tijdens het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. bert at 22:48

    Ik vind het normaal dat ook de bewoners moeten betalen voor de spullen. Lekker de duurste spullen uitzoeken. Ook hier weer het hebben,hebben, en nog eens hebben. En altijd dezelfde personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *