Rienk gaat geen kerkdienst meer houden maar een academie

Rienk gaat geen kerkdienst meer houden maar een academie

Gisteren kwam Billy op het idee om een kerkdienst te houden, onder begeleiding van Rienk. Het leek haar een leuk idee omdat ze nooit een kerkdienst heeft bijgewoond. In eerste instantie vond Rienk dit een goed idee maar Billy merkt dat hij er een beetje zenuwachtig voor is en daarom een professionele spreker wil uitnodigen. In het kasteel van de tweeling bespreekt ze dit met Demi en Fay. Dat is helemaal niet de bedoeling, het hoeft allemaal niet zo zwaar legt Billy uit. Fay knikt en merkt op dat dit te verwachten was omdat Rienk niet van halfbakken werk houdt. De tweeling heeft het gevoel dat Rienk er niet veel zin in heeft, omdat het voor hem zwaar weegt. Dit begrijpt Billy wel en daarom lijkt het haar een beter idee dat het geen officiële kerkdienst wordt maar dat Rienk gewoon een verhaal uit de Bijbel voorleest. De dames besluiten het met Rienk zelf te bespreken. Ik merk aan je dat het toch wel veel gevraagd is van je begint Billy. En legt uit dat ze het graag luchtig wil houden en daarom meer een academie van Rienk wil dan een kerkdienst. Deze zal dan zondag plaatsvinden. Rienk knikt en hij stemt in met dit plan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *