De vrouwen uit Utopia krijgen Gogo les

De vrouwen uit Utopia krijgen Gogo les

Demi en Fay hebben in februari voor hun verjaardag van Romy een Gogo dansles gekregen en vandaag is de dag dat deze les gegeven wordt aangebroken. Demi en Fay wilden het cadeau graag delen en daarom gaan ook Romy, Beau en Billy meedoen met de les. Er komen twee Gogo dansleraren, Marcel en Brigitte het Utopia terrein oplopen en ze worden hartelijk ontvangen door de bewoners. Als Marcel de muziek aanzet doen hij en Brigitte de warming up voor, het is de bedoeling dat de bewoners ze volgen. Yes, dan zie je ons binnenkort op een festival zegt Romy blij. De vrouwen hebben er zin in en luisteren aandachtig naar de uitleg van de dansleraren. Met freestyle moet je niet te veel nadenken, als de muziek sneller gaat ga jijzelf ook sneller legt Brigitte uit. Dit is echt zo leuk lacht Billy. De andere vrouwen zijn het hier helemaal mee eens en gaan helemaal op in de dansles.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *