Ivan is weer helemaal de oude en daar is de groep erg blij mee

Ivan is weer helemaal de oude en daar is de groep erg blij mee

Ivan loopt luid zingend en al grappen makend door de loods. Dit tot grote vreugde van zijn mede bewoners. Ivan was de laatste week niet te genieten omdat zijn kies werd getrokken en hij heeft hier erg veel last van gehad. Maar op deze nieuwe dag maakt hij vrolijk een praatje met iedereen en hij zit duidelijk op zijn praatstoel. Zo het gaat wel goed met jou, of niet? vraagt Beau hem met een lach. Ivan laat weten zich een heel stuk beter te voelen. Ook Billy is blij dat Ivan weer de oude is. Hij is weer terug roept ze schaterlachend door de loods. Het lijkt erop dat Ivan weer stukke beter in zijn vel zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *