De bewoners evalueren de Carribean Night

De bewoners evalueren de Carribean Night

Afgelopen avond is de Carribean Night geweest en de bewoners willen graag weten hoe dit is verlopen. Daarom roept Baldr de groep bij elkaar om de belangrijkste dingen te bespreken en te evalueren. Volgens Baldr is het algemene evenement goed verlopen. En is tevreden over de opbouw van de Carribean Night en wil daar zijn complimenten voor geven. Hij voegt er wel aan toe dat de tijdsplanning niet helemaal is verlopen zoals hij had verwacht. Het feest zelf vond hij wel goed geregeld en wil daar de groep voor bedanken. De sfeer zat er goed gaat hij verder. Toch heeft Linda een kritiekpuntje, ze geeft aan dat het niet duidelijk was wanneer zij moest dansen. Ook het spel tijdens de Carribean Night vond zij niet op tijd aangegeven. Daarnaast hebben de bewoners die vrij hadden op de avond, ook geholpen met werken. Al met al zijn alle bewoners tevreden over het resultaat en kijken zij terug op een gezellig avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *