Fay en Demi willen er alles aan doen om hun kasteel te redden

Fay en Demi willen er alles aan doen om hun kasteel te redden

De bewoners hebben te horen gekregen dat maandag voor 09:00 uur de akker netjes en leeggehaald moet zijn. Demi en Fay zijn niet zo blij met dit nieuws omdat hun huisje, het kasteel op de akker staat. De tweeling doet er alles aan dit te voorkomen en proberen Wim Vroege te bellen voor een oplossing. Is het net zoals de boot mogelijk om het kasteel te verplaatsen? vraagt Fay nieuwsgierig aan Wim. Hij kan hier nog geen antwoord op geven dit omdat hij het eerst met zijn eigen ogen moet bekijken. Natuurlijk is hier wel een prijskaartje aan verbonden maar dit hoort de tweeling tegen die tijd. We moeten eerst kijken of het ├╝berhaupt wel mogelijk is vervolgd Wim. Het groepje spreekt af vanmiddag verder te kijken naar de mogelijkheden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Herma at 22:34

    Wat een idioten!
    Jullie gaan naar huis volgende maand, dames!
    En misschien al eerder!
    Jullie vakantie is voorbij!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *