Beau confronteert Rienk rondom zijn uitspraken over haar

Beau confronteert Rienk rondom zijn uitspraken over haar

Rienk heeft eerder een gesprek gehad met Fay over Beau. Gisteren besloot Fay te vragen of Rienk echt gevoelens heeft voor Beau, echter werd er niet veel duidelijker. Vandaag besluit Beau zelf om Rienk te confronteren.

Laten we even ervoor zorgen dat er geen miscommunicatie ontstaat begint ze met een lach terwijl zij en Rienk buiten op een bankje zitten. Beau is bang dat ze Rienk verkeerd heeft begrepen en vraagt wat er precies door zijn hoofd heen gaat. Rienk legt uit dat ze duidelijk hebben besloten dat ze vrienden zijn. Maar had jij er een ander gevoel bij dan? reageert Beau ietwat verbaasd. Rienk begint vervolgens uit te leggen hoe hij het ziet. Hij merkt dat Beau afstandelijk kan zijn maar soms ook juist heel dichtbij wordt. Daar zit niets achter maakt Beau meteen duidelijk. Rienk gaat verder en vertelt dat er een grote afstand zit tussen afstandelijk en intiem zijn. Dat zijn niet de enige keuzes die een mens heeft laat hij weten. Voor hem is het dan ook het een of het ander en wil niet afstandelijk zijn met Beau, maar heeft ook besloten dat ze niet meer zullen worden dan vrienden. Verbaasd merkt Beau op dat ze ook niet op weg waren om meer te zijn dan vrienden. Maar volgens Rienk heeft ze hier geen bewijs voor. Hij legt uit dat hij goed emoties kan voelen van anderen en vanuit Beau dus een flirterige, seksuele spanning voelde. Daarom is hij bang dat als ze close met elkaar om blijven gaan, ze allebei gevoelens zullen krijgen. Beau lijkt het niet echt met Rienk eens te zijn en probeert duidelijk te maken dat ze niets bedoelt als ze met hem knuffelt. Toch is Rienk overtuigd over Beau haar gevoelens. Hoewel ze allebei anders over de situatie denken, blijven ze rustig en respectvol met elkaar doorpraten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Ruud at 14:28

      Riek denkt echt dat hij alle vrouwen kan krijgen , denkt dat hij een model is, Ga lekker weg je eet drink alleen maar je bent niks hoor in Utopia,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *