De kas wordt ontruimt en Rienk heeft daardoor geen slaapplek meer

De kas wordt ontruimt en Rienk heeft daardoor geen slaapplek meer

Terwijl Beau en Rienk buiten zitten te praten, komt Ivan hun gesprek verstoren. Hij geeft de twee een hand. Goedemiddag. Ivan, Incassobureau Utopia stelt hij zich voor de grap voor. Bent u de eigenaar van dit pand vraagt hij vervolgens aan Rienk, terwijl hij naar de kas wijst. Ivan legt verder uit dat alles uit de kas weggehaald moet worden. Beau en Rienk lachen en begrijpen welke kant hun mede bewoner op wil. De twee besluiten dan ook Ivan een handje te helpen en pakken allebei Rienk zijn matras op en brengen deze naar de loods. Maar wat zijn nieuwe slaapplek wordt is vooralsnog onduidelijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *