Beau, Linda en Billy bespreken het kleiner worden van Utopia en het tekort aan slaapplekken

Beau, Linda en Billy bespreken het kleiner worden van Utopia en het tekort aan slaapplekken

Utopia wordt steeds kleiner, nu het weiland weg is en de akker komende maandag ook verdwijnt. Dit betekent dat de tweeling en Rienk een nieuwe slaapplek moeten krijgen. Demi en Fay hopen dat het kasteel in zijn geheel verplaatst kan worden maar Rienk zal toch echt afscheid moeten nemen van de kas. Voor nu wordt zijn matras naar de loods verplaatst. Terwijl Beau en Billy buiten praten over de slaapplekken in Utopia, komt Linda erbij staan. Ze wil graag dat er eerst overleg wordt als er iemand op de vide komt slapen, ze heeft namelijk vernomen dat de B&B gast van vanavond op de vide zal overnachten. Er is geen andere plek legt Beau uit. En voegt eraan toe dat ze niet weet of Rienk ook op de vide zal slapen of ergens anders in de loods. Linda is er niet heel blij mee maar ze weet dat het niet anders kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:49

    Ja maar dat is Linda haar wil is wet net als Ivan.En die willen zich opgeven voor Utopia 2 laat me niet lachen ze hebben nu al moeite met alles ,dit niet dat niet het wordt te klein ja dit is pas leuk dan komt de juiste personen naar boven

  2. Ruud at 14:34

    Ik snap niet dat ze een plaats zoeken voor rienk hij is een gast plus een zwerver die buiten wilt/slaapt altijd buiten…….zoek liever voor de twee meiden die straks uit hun kasteel weg moeten, zoek daar eerst een plaats voor , in plaats voor die zwerver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *