Baldr heeft er vrede mee als hij Utopia moet verlaten

Baldr heeft er vrede mee als hij Utopia moet verlaten

De bewoners vieren nog tot laat een feestje omdat het voor Baldr of Billy de laatste avond kan zijn. Bij een kampvuur wordt ze het vuur aan de schenen gelegd door een vragenronde van Bas. Na alle vragen beantwoord te hebben raken Cemal en Baldr in gesprek. Ik weet vrij zeker dat ik moet gaan maar het is goed zo. Kan ik mijn vrouw en kindjes weer zien zegt Baldr. Cemal laat het weten het jammer te vinden dat hij waarschijnlijk moet gaan maar wel blij is dat Baldr nog zijn muziek single kan opnemen in Utopia. Baldr knikt en moet nog iets kwijt. In mijn ogen moet jij Utopia winnen gaat hij verder. En vertelt dat hij een goed gesprek met Romy heeft gehad en haar ook heeft gezegd dat zij voor hem niet de terechte winnaar van Utopia zou zijn. Dat komt omdat jij openstaat voor de mening van anderen en niet je zin doordrijft. Je cijfert jezelf weg voor anderen en staat altijd voor iedereen klaar en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan  somt hij op. Tof man, dank je antwoordt Cemal. Ik ga mijn best doen eindigt hij terwijl hij Baldr een knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *