Billy heeft een goed gesprek met de tweeling en legt uit waarom ze niet helemaal zichzelf was

Billy heeft een goed gesprek met de tweeling en legt uit waarom ze niet helemaal zichzelf was

Na de confrontatie met Rienk heeft Billy een gesprek met Demi. Billy laat weten dat ze naar aanleiding van de nominaties een goed gesprek met Romy en Cemal heeft gehad over haar positie in de groep. Ik weet ook wel dat ik de laatste tijd wat confrontatie mijdend ben omdat ik besef dat er veel op het spel staat maar eigenlijk is het veel sterker om een standpunt in te nemen en een confrontatie aan te gaan voegt ze eraan toe. En geeft ook aan dat ze hier graag wil blijven en daarom soms ook dingen doet waardoor ze kan blijven. Daarna legt ze uit dat ze het soms moeilijk vindt om bij Demi en Fay ineens twee mensen tegenover zich heeft die hetzelfde denken. Demi zegt dat Billy niet de eerste is die zich zo voelt. Maar Fay en ik denken bijna altijd hetzelfde, daar kunnen we ook niet aan doen. Maar we weten wel dat het heftig kan overkomen geeft ze toe. De twee praten hun onzekerheden en dingen waar ze mee zitten nog even uit tot Fay er ook bij komt zitten.

Ook Fay legt uit waarom ze drie stemmen op Billy heeft gegeven en Billy snapt hun uitgangspunt. Wat ik net ook al tegen Demi vertelde is dat ik de laatste tijd wat discussies uit de weg ben gegaan en niet meer helemaal mezelf was, dat is natuurlijk onzin dus ik ga daar wel aan werken maar ik heb ook niet alle wijsheid in pacht geeft ze toe. Fay is blij dat Billy het zelf ook toegeeft en heeft nog een ander punt waar zij en Demi mee zitten. Soms voelen Demi en ik ons heel erg buitengesloten en dat voelt erg naar legt ze uit. Billy schrikt hiervan en laat weten dat dit van haar kant sowieso nooit de bedoeling is geweest. Nee misschien ook niet bewust en ook niet van de anderen maar mensen komen niet zo snel bij ons zitten of een praatje maken gaat Fay verder. Billy oppert vervolgens dat het kan komen doordat de tweeling bijna altijd samen zijn en mensen dat zien als een blok en dat wellicht eng kunnen vinden. Fay en Demi geven toe dat ze bijna nooit alleen iets van elkaar doen maar dit hun hele leven al zo gewend zijn. Misschien moeten wij ook beter doorhebben wat we uitstralen, het zal natuurlijk aan beide partijen liggen besluit Fay luchtig het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. goudvink at 17:25

    ze is nooit zich zelf nooit maar ook nooit is ze te vertrouwen
    maar de bewoners vinden het goed anders sturen ze haar wel naar huis of mag het niet van Meneer de Mol

  2. Ria at 12:18

    Kijk er doorheen galoof haar niet ze is alleen maar zieltjes aan het winnen.Maar als jullie haar nog niet doorhebben snap ik er echt niets meer van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *