Baldr heeft Utopia definitief verlaten

Baldr heeft Utopia definitief verlaten

Baldr heeft gehoord dat hij degene is die Utopia zal moeten verlaten. Geëmotioneerd leest hij zijn speech voor en krijgt dan van alle bewoners een knuffel. Je kwam binnen als EHBO’er Baldr en gaat nu weg als zanger zegt Cemal. Ja dus nu moet je nu wel een liedje voor ons zingen Baldr voegt Bas eraan toe. Even twijfelt Baldr omdat hij erg emotioneel is dat hij Utopia achter zich moet laten maar uiteindelijk besluit hij om een nummer te zingen. De groep gaat zitten en Baldr zingt zijn laatste nummer in Utopia. Met het lied Liefs uit Londen sluit Baldr zijn Utopia tijd af. Als hij zijn laatste noten heeft gezongen geven zijn mede bewoners hem een applaus en joelen ze voor hem. Dan is het nu echt tijd om mijn spullen te gaan pakken zegt Baldr terwijl hij zijn tranen van zijn wangen veegt. Cemal loopt hem achterna om Baldr te helpen zijn spullen te pakken. Als Baldr zijn spullen heeft gepakt is het tijd voor hem om te vertrekken. Als hij zijn kist bij de poort heeft gezet is het tijd om afscheid te nemen. Een voor een geven de bewoners hem wederom een knuffel en wensen ze hem veel succes buiten de poort. Nadat Baldr kort nog iets heeft gezegd, opent hij de poort en loopt hij naar buiten. Zijn Utopia avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *