Baldr moet Utopia definitief verlaten

Baldr moet Utopia definitief verlaten

Gisteren hebben de bewoners voor de zesde keer genomineerd. Billy en Baldr ontvingen de meeste stemmen en zij zijn dan ook genomineerd en zitten in de gevarenzone. De rest van de bewoners zal moeten uitmaken wie van hen Utopia per direct moet verlaten. Baldr en Billy hebben plaatsgenomen naast de zuilen die in de loods hangen en elke bewoner zal zijn of haar amulet moeten ophangen bij een van hen. Degene met de meeste amuletten mag blijven, de ander moet zijn of haar spullen pakken en Utopia verlaten.

Nadat Romy heeft uitgelegd wat de bedoeling is, is het tijd om te stemmen. Fay is als eerste aan de beurt. Haar amulet is voor Baldr, want ondanks dat hij naar huis wil is hij wel een vriend van haar. Na Fay is het Demi haar beurt en ook zij kiest voor Baldr en sluit zich volledig aan bij de woorden van Fay. Linda is de volgende en ze kiest voor Billy. Ik vind dat je hier hoort legt ze uit, waarna ze haar amulet ophangt bij Billy. Romy is daarna aan de beurt. Mijn amulet gaat zonder twijfel naar Bil. Je hoort hier gewoon zegt ze lief tegen haar. En voegt eraan toe dat ze vindt dat Baldr grote ontwikkelingen heeft doorgemaakt maar dat ze natuurlijk kiest voor haar vriendin.

Na Romy is het de beurt aan Cemal. Zijn amulet gaat naar Billy omdat ze vindt dat zij nog lang niet klaar is. Ik ben wel super trots op je Baldr, jouw Utopia is geslaagd legt hij verder uit. Mehmet is de volgende en ook hij kiest voor Billy. Dat is mijn morele plicht benadrukt hij. Dan is het de beurt aan Bas. Net als zijn voorganger kiest hij voor Billy. Ivan is de laatste en ook hij kiest voor Billy, omdat hij gisteren op Baldr heeft gestemd en vindt dat zijn tijd in Utopia voorbij is.

Als iedereen aan de beurt is geweest wordt de eindstand opgemaakt. Met twee stemmen voor Baldr en zes stemmen voor Billy is Baldr degene die Utopia per direct moet verlaten. Baldr wil graag nog een woordje zeggen tegen de groep en haalt een papiertje uit zijn zak. Na de nominatie heb ik een beetje van me afgeschreven en dat wil ik graag laten horen legt hij uit. Zenuwachtig begint hij aan het verhaal wat op het a4’tje staat en leest hij voor wat hij heeft geschreven. Hij heeft het overduidelijk moeilijk met zijn laatste woordje en al snel wordt hij emotioneel. Ik zie jullie buiten weer. Nu is mijn papier op, tot ziens, tot de volgende keer vervolgd hij emotioneel tegen de groep, waarna hij een luid applaus krijgt. Snel staan alle bewoners op om hem te knuffelen. Het is tijd voor Baldr om zijn spullen te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *