Bas verklapt de pikante prijs van de Utopia spelen aan Romy

Bas verklapt de pikante prijs van de Utopia spelen aan Romy

Wanneer Bas lachend langs Romy loopt gaan bij haar de alarmbellen rinkelen. Waar zit je om te lachen? vraagt Romy geheimzinnig aan haar. Ik beloof dat ik het voor me houd voegt Romy eraan toe. Bas twijfelt even maar besluit dan toch Romy in vertrouwen te nemen. De Utopia Spelen zijn gisteren gewonnen door Billy en Mehmet en zoals iedere keer heeft Bas ook deze keer een leuke verrassing geregeld. De twee krijgen een yogales vertelt Bas zonder blikken of blozen. Romy kent Bas al langer dan vandaag en verwacht daarom door, wat voor yogales? Een tantra yogales lacht Bas. Romy vind het een geweldig idee, ook Bas vindt hen daar het perfecte koppel voor. Dat wordt ongemakkelijk lacht Romy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lieke at 13:44

    Sjongejonge… letten jullie miet op het nieuws? Net nu tantra yoga in het nieuws is vanwege misstanden, seksueel misbruik, aangiftes richting praktijken gaan jullie akkoord om dit even op tv te doen? Sukkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *