De relatie tussen Ivan en Linda is flink bekoeld

De relatie tussen Ivan en Linda is flink bekoeld

Gisteren heeft Linda bij Mehmet haar beklag gedaan over Ivan. Volgens hem is Ivan al dagenlang chagrijnig en reageert hij dat op haar af. Daar is ze niet van gediend en de relatie tussen de twee is daardoor behoorlijk bekoeld. Als ze vandaag met Romy zit, komt het onderwerp weer ter sprake. Zijn jullie weer oké? vraagt Romy aan Linda. Linda antwoordt resoluut dat dat niet zo is. Ik laat me niet als schietschijf gebruiken en als er wel iets is moet hij het vooral tegen me zeggen legt ze verder uit aan Romy. Romy kan zich daar wel in vinden en vindt dat Linda gelijk heeft. Linda geeft aan dat ze gisteren veel heeft nagedacht over waarom Ivan zich zo zou gedragen, maar dat ze er niet uit is gekomen. Maar zijn reacties zijn zo buitensporig dat ik nu niet de behoefte voel om weer de eerste stap te zetten besluit ze. Komt het nog goed tussen haar en Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *