Romy en Billy twijfelen aan de oprechtheid van de tweeling

Romy en Billy twijfelen aan de oprechtheid van de tweeling

Nadat Romy met Cemal heeft gepraat, gaat ze toch het gesprek met Billy aan. Romy legt uit dat ze het vervelend vindt dat ze wel altijd anderen helpt als zij krap bij kas zitten maar deze hulp niet terug lijkt te krijgen. Billy begrijpt het helemaal en zegt dat ze er voor haar is. Van mij mag je alles pakken voegt ze er verder aan toe. De twee praten rustig verder over de donatie van de twee en twijfelen aan hun oprechtheid. Nu komt de ware aard van mensen naar boven gaat Billy verder. En begrijpt dat Romy teleurgesteld is dat de tweeling zo veel geld hebben maar niet Romy helpen nu ze krap bij kas zitten, terwijl Romy er wel altijd voor hen was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 06:53

  Als ik de twins zou zijn geweest zou ik de volle 10 000,00 euro naar dat goede doel hebben gestoord, geweldig toch zou Ivan helemaal uit zijn plaat zijn gegaan. De tweeling moeten er binnenkort toch uit, want er wordt altijd op hen gestemd. De twins denken absoluut niet aan zichzelf, ze helpen altijd de medebewoners die geen geld meer hebben, kijk maar wat ze voor René toen hebben gedaan en voor de anderen doen ze ook genoeg. Ze maken ook schoon, ze helpen overal mee, Romy laat zich helaas weer helemaal inpalmen door Billy maar vandaag of morgen stemt Billy haar eruit. Ik hoop echt dat de ogen van Romy open zullen gaan, maar ik ben bang van niet. Ik gun het Romy en Cemal het meest voor de titel.

 2. RUUD at 17:36

  Ja Romy je eigen vriendinnetje hier in Utopia, die heb je helemaal maal uitgekleed en nu zegt ze gewoon tegen je ja mag alles van me hebben.
  En begrijpt dat Romy teleurgesteld is maar dat is ook haar eigen schuld !! de twee meiden kunnen haar best wat geven.

 3. Mary at 12:28

  Het wordt tijd dat Romy de ware aard van de mensen leert kennen, wie weet als ze iets gevraagd had bij de deins die zouden haar geholpen hebben, maar ze blijft te veel luisteren naar Billy dus ze doet het haar eigen aan

 4. Els at 12:25

  De twins denken alleen aan hun eigen, ze zitten in de samenleving, maar gedragen zich er echt dat ze in een samenleving leven ik vind ze er echoistich echt verwende grieten zie je ze helpen met schoonmaken of koken voor de samenleving ze denken alleen aan hun eigen hachje en popie Jopie uithangen.

 5. janine at 11:50

  waarom zouden de twins dat doen? Romy stuurde toch ook Beau eruit terwijl ze zei het niet te doen! Ik snap de twins wel! Romy blijft maar aan Billy plakken en dat is een uitzuiger dus daar krijg je nooit wat van terug! Les #110

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *