Romy breekt in huilen uit omdat niemand voor haar klaarstaat nu ze geen geld heeft

Romy breekt in huilen uit omdat niemand voor haar klaarstaat nu ze geen geld heeft

De korte discussie over Romy haar geld die Billy en zij hebben gehad zit Billy niet lekker. Ze besluit verhaal te halen bij Romy maar zij laat weten niet over haar gevoelens te willen praten. Billy doet een aantal pogingen om Romy toch aan het praten te krijgen maar zonder succes. Niet veel later vraagt Romy of Cemal een stukje met haar wil wandelen. Bij hem wil ze wel over haar gevoelens praten en al snel begint ze te vertellen. Maandenlang geef ik al mijn geld weg aan mensen die in de shit zitten of iets nodig hadden maar als ik in de shit zit staat niemand op zegt ze terwijl haar stem begint te trillen. Het doet me echt pijn  gaat ze verder. Cemal geeft haar een knuffel en op dat moment breekt ze. Dit is een leermoment voor je fluistert hij. Verwacht nooit iets terug van een ander benadrukt hij verder. Romy snapt dit maar vindt het toch jammer dat er niemand voor haar klaarstaat op het moment dat ze geen geld heeft. Ze huilt nog een tijdje uit bij Cemal maar dan lijkt het toch iets beter met haar te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *