Bas wil de Utopia spelen weer gaan doen, de winnaar krijg immuniteit van nominatie

Bas wil de Utopia spelen weer gaan doen, de winnaar krijg immuniteit van nominatie

Een tijd lang hebben de bewoners deelgenomen aan de Utopia spelen. Hierbij was er een onderlinge strijd tussen de bewoners wie er de beste was in bepaalde spellen. Nu de nominaties elke week plaatsvinden heeft Bas een leuk spelelement bedacht en wil dit graag bespreken met Rienk. De winnaar van de spelen heeft die week immuniteit zegt Bas enthousiast tegen Rienk. Hij heeft het idee elke week een Utopia spel te houden. Hieruit komt een winnaar en hij of zij zal hierdoor worden vrijgesteld van de nominaties. Rienk luistert het verhaal van Bas aan maar is het niet met hem eens. Het gaat tegen de geest van Utopia in benadrukt hij. En vindt dan ook dat de ultieme Utopiaan moet winnen en niet iemand die een spelletje wint. Bas luistert naar Rienk en probeert hem over te halen. Ik wilde jou overhalen om scheidsrechter te worden gaat hij verder. Uiteindelijk haalt Bas Rienk over, omdat hij aangeeft dat de bewoners zelf kunnen kiezen mee te doen aan de spelen.

Wat later roept Bas de groep bijeen om dit eens te bespreken. Wat vinden jullie ervan als we de Utopia spelen opnieuw introduceren vraagt Bas terwijl hij de groep tegenover hem heeft. De groep reageert enthousiast maar reageert niet zo positief wanneer Bas het vrijstellingselement eraan toevoegt. De bewoners geven aan zelf te willen bepalen op wie zij mogen stemmen. Uiteindelijk besluiten de bewoners dat de Utopia spelen doorgaan maar dat er nog bedacht moet worden wat de winnaar kan winnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *