De boot wordt snel opgehaald uit Utopia maar mogelijk zitten hier flinke kosten aan

De boot wordt snel opgehaald uit Utopia maar mogelijk zitten hier flinke kosten aan

De boot staat al een tijdje in Utopia en al meerdere bewoners hebben hierin mogen slapen. Terwijl Fay afgelopen avond achter de computer zit krijgt ze een mail van de eigenaar van de boot. Ze roept snel Demi erbij om het mailtje voor te lezen. We hebben gezocht naar een nieuwe bestemming van de boot, we hebben nu een mooie plek gevonden en daarom komen wij de boot morgen ophalen leest Fay geschrokken voor. De tweeling leest ook dat de boot in goede staat moet worden afgeleverd en hierna de factuur zal volgen. Wanneer Mehmet het woord factuur hoort komt hij naar de tweeling toe om te kijken naar de mail. Demi en Fay concluderen dat de boot van de binnenkant flink veranderd is en vraagt zich af of dit wel de bedoeling was. Mehmet moet lachen maar lijkt van binnen niet blij met het nieuws. Hoe zal dit verder aflopen? We komen er vast en zeker snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hans at 09:18

    Die Jesse heeft indertijd alles al opgelicht samen met Billy en Boyd en nu krijgen ze nog even te maken met de nasleep van de smerigheid en zelfverrijking van Jessie .
    Reken maar dat de faktuur pittig zal zijn !!!

  2. Heidy at 10:01

    Gisteren heeft Fay met de eigenaar aan de telefoon gezeten, daaruit kwam naar voren dat de kosten die eraan verbonden zijn, besproken zijn door Jessie (die de boot toen heeft gehuurd) en de eigenaar. Niemand weet hier verder van af en er blijkt ook niets terug te vinden te zijn van deze afspraak. Dus door Jessie zitten ze straks weer met een grote uitgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *