Linda is geïrriteerd sinds Madilia weg is uit Utopia

Linda is geïrriteerd sinds Madilia weg is uit Utopia

Gisteren heeft Madilia Utopia moeten verlaten omdat zij weg is gestemd tijdens de eliminatie. Linda is hier erg verdrietig over en was gisteren erg geïrriteerd richting de bewoners die Madilia eruit hebben gestemd. Linda heeft er inmiddels een nachtje over kunnen slapen maar dit lijkt haar geen goed te doen. Ik heb in jaren nog nooit zo slecht geslapen zegt Linda geïrriteerd aan Romy die gisteren op Madilia heeft gestemd. Romy lijkt zich weinig aan te trekken van de woorden van Linda en gaat door met koffie zetten. Ik heb zo waanzinnig veel wakker gelegen, ik was om half vijf klaar wakker gaat ze verder tegen Romy, die nu meer interesse lijkt te hebben. Zal Linda zich nog beter gaan voelen vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. janine at 11:02

    Linda dacht als vriendinnetje van Ivan sterk te staan! Valt dat even tegen! Je bent niets en wordt ook nooit iets!

  2. Bep at 10:53

    Zou het Linda haar geweten zijn die een beetje haar laat knagen,
    Nee mooi staat ze er niet op.
    Bij wie gaat ze nu roddelen ,en die krijgt dan ook deschuld let maar op.

    • chagija at 19:29

      linda heeft geen geweten alleen bezig om ivan te krijgen wat een onmogelijk doel is voor haar ze heeft gestudeerd maar ze is olie dom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *