Dat de boot wordt opgehaald zorgt voor gemengde gevoelens bij de bewoners

Dat de boot wordt opgehaald zorgt voor gemengde gevoelens bij de bewoners

De boot wordt vandaag opgehaald wat zorgt voor gemengde gevoelens bij sommige bewoners.Wat vind je ervan dat de boot vandaag weggaat vraagt Fay aan Billy. Billy geeft aan dat ze de vorige keer dat de boot weg leek te gaan er meer moeite mee had dan nu. Ik heb daar een hele turbulente maar leuke tijd in gehad voegt ze eraan toe. Ook Beau, Demi en Fay hebben mooie herinneringen aan de love boot. De vrouwen halen samen herinneringen op en vertellen elkaar over hun hete avontuurtjes in de boot. De dames lachen maar geven toe dat ze wel bij het ophaalmoment willen zijn om officieel afscheid te nemen van de boot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *