Beau vraagt aan Ivan of hij haar als concurrent ziet

Beau vraagt aan Ivan of hij haar als concurrent ziet

Gisteren is Madilia door de groep naar huis gestemd maar ook Beau heeft twee negatieve stemmen gehad. Eentje daarvan was van Ivan die haar vandaag graag opheldering wil geven. Romy heeft namelijk gisteren aan Ivan gevraagd of hij de volgende keer op haar gaat stemmen, omdat ze van Beau heeft gehoord dat Ivan op Beau gestemd heeft omdat hij Beau als concurrent ziet. Ivan vertelt Beau dat hier niets van waar is. Ik zie jou niet als concurrent. Ik zie niemand als concurrent legt hij verder uit. En zegt dat hij op haar gestemd heeft omdat Beau eerder heeft aangegeven dat ze, als de kans zich voordoet, op haar concurrent Ivan zou stemmen. En waarom zou ik een persoon erin houden die zegt op mij te zullen stemmen vraagt hij zichzelf hardop af. Beau begrijpt Ivan zijn keuze en is blij dat hij haar opheldering heeft gegeven. Het moest me toch even van het hart besluit Ivan. De twee geven elkaar een knuffel en daarmee lijkt alles weer goed.Even mijn concurrent knuffelen grapt Ivan voor het drietal weer uit elkaar gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *