Cemal wordt opnieuw onderworpen aan een test

Cemal wordt opnieuw onderworpen aan een test

Cemal zijn grote droom is werken bij Defensie en daar heeft de hij dan ook alles voor over. Billy en Baldr zijn vastberaden hem zo goed mogelijk klaar te stomen voor de selectieprocedure en hebben hem daarom al eerder onderworpen aan een IQ test. Vandaag besluiten ze dit opnieuw te doen maar onder zwaardere omstandigheden. Baldr en Billy nemen Cemal mee naar de gym en zet hem daar op de loopband. Terwijl Cemal begint te lopen besmeuren ze Cemal met modder en water. Zodra Cemal een beetje is warmgelopen wordt het tempo opgevoerd en moet hij tegelijkertijd vragen beantwoorden. Billy en Baldr hebben rekenvragen voor hem, maar ook moet Cemal het NAVO-alfabet opnoemen. Terwijl Cemal nog aan het rennen is bespreken Baldr en Billy de antwoorden die hij heeft gegeven. Goed hoor Cemal zegt Billy trots tegen hem, terwijl Cemal nog even doorrent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *