Linda is gefrustreerd door alle troep, het is volgens haar een kleine moeite om op te ruimen

Linda is gefrustreerd door alle troep, het is volgens haar een kleine moeite om op te ruimen

Linda is bezig met het voorbereiden van de tapas samen met Billy maar het valt haar op dat de keuken een enorme troep is. Terwijl zij de rotzooi probeert op te ruimen mompelt ze tegen Billy dat de andere bewoners ook best eens hun troep op kunnen ruimen. Het zijn altijd dezelfde reageert Billy op haar vriendin Linda. Linda is ondertussen druk bezig met alles opruimen en is het helemaal met Billy eens. De anderen zijn dan hopelijk geld aan het verdienen gaat Linda in zichzelf verder. Het is een kleine moeite om je steentje bij te dragen benadrukt ze. Zal Linda haar irritatie nog uitspreken naar de rest van de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:35

    Ze moet niet zo zeuren om het zeuren ze wilt enkelt maar aandacht kijk eens wat ik allemaal doe.Dat wil ze toch zelf ,echt voor de rest brengt ze geen cent binnen wat wil ze nou lekker bij Ivan roddelen en bij billy dat is het enigste waar ze goed in is

    • Ruud at 17:03

      zo moet ook ivan zijn eigen spullen laten opruimen en opbergen maar dat doet ze niet voor haar liefje dus de andere hebben gewoon schijt aan haar behalve Beau en Cemal die ruimen echt alles wat ze achter laten,,en billy die eet alleen van een anders geld en van de bv en ruimt nooit wat op. maar wel ja knikken als linda de wat over zegt. brrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *