De bewoners uit Utopia nemen afscheid van de boot

De bewoners uit Utopia nemen afscheid van de boot

Vandaag wordt de boot opgehaald waar de bewoners de afgelopen jaren in hebben geslapen. Er is een afspraak gemaakt dat de boot in goede staat moet worden afgeleverd en hierbij is het noodzakelijk dat alle persoonlijke spullen van de bewoners uit de boot worden gehaald. Demi, Fay, Beau en Cemal zijn druk bezig de spullen eruit te halen. Fay ergert zich aan het feit dat niemand hen komt helpen nu het zo een rotzooi is. Nadat de boot is opgeruimd klimmen de meeste bewoners nog even op de boot om afscheid te nemen en de mooie herinneringen aan de boot op te halen. Wat later komt er een kraan het Utopia terrein op rijden die de boot van het terrein moet tillen. Alle bewoners verzamelen zich om de boot heen om te zien hoe de boot van het terrein wordt getild. Hopelijk worden de kosten niet te hoog

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 17:06

    Maakt billy toch niks uit verdiend niks heb niks teert alleen maar op geld van de andere zei maakt zich niet druk der over. wat het gaat kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *