De bewoners bespreken de beloning van de Utopia spelen

De bewoners bespreken de beloning van de Utopia spelen

Bas heeft voorgesteld de Utopia Spelen weer te introduceren maar hij moest nog bedenken welke prijs de winnaar zou kunnen winnen. Vandaag zullen de Utopia spelen van start gaan. Mijn vraag is, zijn er mensen die het alsnog willen met immuniteit? vraagt Bas. Echter krijgt hij hier weinig reactie op. Bas had het idee om de winnaar van de Utopia Spelen immuniteit te geven tijdens de nominaties. De bewoners geven aan dat zij zelf willen bepalen op wie zij mogen stemmen. Uiteindelijk geeft Bas aan dat de prijs nog geheim is en de bewoners hier morgen achter komen. Om 16:00 uur zullen de spelen van start gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *