Ivan confronteert zijn mede bewoners met het mysterieuze briefje wat hij gevonden heeft

Ivan confronteert zijn mede bewoners met het mysterieuze briefje wat hij gevonden heeft

Nadat de Utopia spelen zijn besproken besluit Ivan te confronteren met zijn mysterieuze vondst van vorige week, het briefje op zijn bed. Hij vertelt de groep waar hij het briefje gevonden heeft en wat de boodschap was, namelijk dat Linda zijn dagboek zou hebben gezien en gelezen. Een aantal bewoners was al op de hoogte van het briefje maar voor een aantal bewoners komt dit wat onverwacht. Ivan vertelt dat hij graag wil weten waar het briefje vandaan komt maar de groep lijkt hem niet te kunnen helpen. Iedereen ontkent meer informatie te hebben over het briefje. Billy suggereert dat het briefje misschien niet afkomstig is van een van de bewoners, omdat het op papier is geschreven dat zij niet hebben. Er ontstaat vervolgens een gesprek tussen alle bewoners waarin er gespeculeerd wordt over de afzender van het briefje. Uiteindelijk besluit Ivan het onderwerp te laten rusten. Waar het briefje vandaan komt blijft dus nog altijd een mysterie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *