De bewoners uit Utopia krijgen een boks clinic

De bewoners uit Utopia krijgen een boks clinic

Een nieuwe dag in de mini samenleving Utopia is weer begonnen. De dag begon overigens vrij rustig. Maar de bewoners zijn wel actief bezig geweest, de groep kreeg namelijk een bokstraining. De groep krijgt een boks clinic waarvoor de hun handen flink uit de mouwen mogen steken. Een groot deel van de groep in sportkleding klaar om aan de slag te gaan. De bewoners moeten eerst opwarmen en dat doen ze door rondjes te rennen over het Utopia terrein. Daarna is het tijd om, onder professionele begeleiding, in de loods te gaan werken aan hun bokstechnieken. De bewoners kunnen alle spanningen van de afgelopen tijd lekker van zich af slaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *