De bewoners uit Utopia houden een afscheidsfeestje voor de koeien

De bewoners uit Utopia houden een afscheidsfeestje voor de koeien

De koeien worden aanstaande vrijdag opgehaald en zullen Utopia dan voorgoed verlaten. Daarom heeft Romy een feestje bij de koeien georganiseerd om voor een laatste keer afscheid te nemen van de Utopiaanse dieren. Samen met Beau hangt ze slingers op en zet ze stoeltjes neer. Een voor een komen de bewoners aanlopen en nemen ze plaats op de stoeltjes bij de stallen. Er worden herinneringen opgehaald en veel gelachen. Cemal houdt een kleine speech voor Klaver en Stuk. De sfeer zit er goed in, maar dan is het toch echt tijd om afscheid te nemen. De bewoners nemen een laatste groepsfoto met de koeien en gaan dan terug richting de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Klaverboer at 11:36

      Ruud was helemaal niet goed voor de koeien, gaf ze te veel krachtvoer, geen regelmaat met melken, maakte niet goed schoon etc.. Isa was de beste voor de koeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *