Beau, Fay en Demi zijn bang dat de dader van het mysterieuze briefje nooit bekend wordt

Beau, Fay en Demi zijn bang dat de dader van het mysterieuze briefje nooit bekend wordt

Afgelopen week heeft Ivan een mysterieus briefje naast zijn bed gevonden waarop stond dat Linda zijn dagboek heeft gelezen. Linda ontkende dit en Ivan besloot een onderzoek te starten. Hij heeft een aantal bewoners waaronder de tweeling, gevraagd of zij dit hadden gedaan. Ook heeft hij de handschriften van de bewoners vergeleken met het briefje. Ondanks zijn onderzoek is Ivan er nog niet over uit wie de dader is. Beau, Demi en Fay bespreken het mysterie rondom het briefje. Wij hebben het echt niet gedaan verzekert Fay, waarna ze ook Chipp verdedigt. Het was zijn handschrift niet en anders had hij het wel gezegd voegt ze er verder aan toe. Beau gelooft dit en het drietal denkt hardop na wie het wel gedaan zou kunnen hebben. De drie komen er maar niet uit. Ik weet echt niet wie zo iets zou doen laat Fay met een zucht weten. Ook Beau en Demi kunnen niemand bedenken die dit op zijn geweten kan hebben. De dames vrezen dan ook dat ze er nooit achter zullen komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. josknapen at 12:04

    mensen ik denk bas heeft dit briefje geschreven heeft, hij speelt het spelletje zeer geraffineerd, hij is niet meer de bas als voorheen, hij is ook arrogant geworden, dat straat hij uit,

  2. Ria at 11:29

    Het zal echt wel een bezoeker zijn geweest Als je iedere avond naar de uitzending kijkt zie je zoveel hoe gemeen sommige personen zijn.Ga van mij uit het is waar wat er staat en wie het binnen heeft gebracht maakt niets ui.Weet met wie je omgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *