Linda bespreekt met Mehmet haar eerste dag zonder Madilia

Linda bespreekt met Mehmet haar eerste dag zonder Madilia

Eergisteren heeft Madilia Utopia moeten verlaten en dit viel Linda zwaar. Huilend hebben de twee afscheid van elkaar genomen. Gisteren was Linda haar eerste dag zonder haar beste vriendin. En Mehmet ging daar afgelopen avond het gesprek met haar over aan. Linda vertelt dat ze veel aan Madilia heeft gedacht en slecht heeft geslapen. Elke keer als ik wakker werd, schoot er van alles door mijn hoofd voegt ze eraan toe. En als ik dan haar kant op kijk is alles zo kaal gaat ze verder terwijl ze naar Madilia haar oude bed wijst. Het is een trieste bedoeling reageert Mehmet op het verhaal. De twee zijn het erover eens dat er een hoop veranderd is en dat er een hoop gaat veranderen de komende tijd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:37

    Ik ben benieuwd of al dat eten onder dat bed vandaan is gehaald, misschien ligt dat nu allemaal bij Linda. Misschien is zij maandag aan de beurt om genomineerd te worden en dan dinsdag te verdwijnen. Zou gaaf zijn.

    • Heidy at 16:38

      ik denk dat niemand echt vrienden met haar wilt zijn. zeker de vrouwen niet, of misschien alleen Billy maar die waait met alle winden mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *