Fay vindt het erg lastig dat ze nu geen contact meer met Chipp heeft

Fay vindt het erg lastig dat ze nu geen contact meer met Chipp heeft

Demi en Fay trekken zich even terug in het keetje. De twee kruipen tegen de grote knuffelberen aan die ze van hun vriendjes hebben gehad. Bij Fay rollen al snel de tranen over haar wangen. Ik mis Chipp gewoon huilt ze. En laat weten dat ze het er moeilijk mee heeft dat ze geen enkel contact met haar vriend Chipp kan hebben. Dat is nou eenmaal zo reageert Demi liefkozend. Fay geeft toe dat ze zich veel te druk maakt over alles. Dat is nergens voor nodig zegt Demi, terwijl ze haar dicht tegen zich aan trekt. Je bent m’n alles, gaat ze verder. Ik heb ook niemand anders nodig, alleen Chipp sluit Fay verdrietig af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:32

    Ga lekker naar huis winne zul je toch niet en buite zit Chip op je te wachten,we begrijpen best je verdriet maar iedere dag naar zo’n gezicht te kijken daar wordt je ook niet vrolijk van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *