Hoe verliep de eerst ronde van de Utopia spelen 3.0?

Hoe verliep de eerst ronde van de Utopia spelen 3.0?

Gisteren werd natuurlijk de eerste ronde van de Utopia spelen 3.0 gehouden. Hoe verliep de wedstrijd en wie heeft de eerste ronde van de Utopia spelen 3.0? Je leest het in deze samenvatting terug. De bewoners verzamelen zich buiten bij de loods, om te horen wat hen te wachten staat. Bas legt uit wat de bedoeling is van het spel. Alle bewoners krijgen drie minuten de tijd om, via een houten stellage waar water doorheen loopt, een halve liter water uit de hottub in een bakje te krijgen. De bewoner die het dichtst bij deze halve liter komt wint. Cemal is de eerste bewoner die van start gaat en hij wordt flink aangemoedigd door zijn mede bewoners. Een voor een wagen alle bewoners zich aan het spel. Als iedereen geweest is meet Bas de bakjes water. Baldr blijkt het dichtst bij het doel te zijn gekomen en is daarmee de winnaar van de eerste ronde!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *