De koeien vertrekken binnenkort uit Utopia, Romy en Beau willen daarom een afscheidsfeest

De koeien vertrekken binnenkort uit Utopia, Romy en Beau willen daarom een afscheidsfeest

Aanstaande Vrijdag worden de koeien opgehaald en overgeplaatst naar een goed onderkomen omdat Utopia gaat stoppen. De bewoners vinden het jammer dat de koeien worden opgehaald, aangezien deze er al vanaf het begin waren. Romy en Beau die de koeien vaak hebben verzorgd, hebben een idee om de koeien nog een laatste keer goed in het zonnetje te zetten. Samen lopen zij dan ook naar de koeienstal toe waar zij slingers ophangen voor de koeien. Ze hebben het idee om een laatste drankje met alle bewoners te doen bij de koeien om ze nog even de aandacht te geven vanuit de groep. Dan nemen we lekker een drankje en gaan we hier zitten stelt Beau voor. Het wordt een koeienfeest eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *