Billy en Jessie hebben een goed gesprek met elkaar over de nominatie

Billy en Jessie hebben een goed gesprek met elkaar over de nominatie

Als de oud bewoners en huidige bewoners elkaar hebben geknuffeld en begroet, zoeken de koppels een rustig plekje op om met elkaar te praten. Billy en Jessie nemen plaats in het penthouse. Billy vraagt van alles over hoe het buiten is en laat zien wat er allemaal is veranderd in het penthouse. Ik was een beetje bang voor mijn reactie maar het gaat eigenlijk wel goed zucht Billy. De twee ex geliefden omhelzen elkaar even. Ik ben zo blij om je weer te zien benadrukt Billy. Dan is het tijd om over de stemmingen te praten. Volgens Jessie moet er niet gekeken worden naar bepaalde groepjes in Utopia. En denkt dat de tweeling nog niet weggestemd moeten worden, omdat ze geen gevaar zijn. Ik zat aan Cemal te denken laat Billy vervolgens weten. Maar hier is Jessie het niet mee eens, hij wil juist dat Cemal uiteindelijk wint. Hij is van een jongen een man geworden legt hij verder uit. Jessie begrijpt niet wat Bas nog in Utopia doet. Hij is niet meer de Bas, die hij in het begin was voegt hij eraan toe. Billy luistert aandachtig naar wat Jessie te zeggen heeft zal ze wijzer worden van zijn advies?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *