De oud bewoners geven de huidige bewoners volop advies

De oud bewoners geven de huidige bewoners volop advies

Nadat iedereen elkaar begroet heeft, gaan de oud bewoners en de huidige bewoners druk met elkaar in gesprek. Vandaag moet er immers genomineerd worden en de bewoners kunnen dan ook wel wat advies gebruiken. Bas en Do belanden knuffelend in bed, waar Do hem vertelt dat ze hem wat haar betreft geen advies hoeft te geven omdat ze vertrouwt op Bas zijn eigen visie op de zaak.

Rob en Ivan zitten op de bank in de loods, waar Rob hem vertelt hoe Ivan er buiten Utopia voor staat. Ook vertelt hij Ivan dat hij vermoedt dat Romy weleens genomineerd zou kunnen worden. Ik denk dat jij nu nog safe bent gaat hij verder. Intussen zitten Demi, Fay, Senna en Chipp samen in het hutje. Chipp vertelt dat hij een aantal weken verwachtte dat een van de tweeling naar huis zou komen maar dat is niet het geval is geweest.

Cemal en Cees zitten ondertussen samen in de keuken, waar Cees Cemal ondervraagt over de eindstrijd. Wat denk je dat je moet doen om te winnen vraagt hij. Cemal antwoordt dat hij denkt dat hij de mensen die hem mogen in Utopia moet zien te houden. En Romy is mijn grootste tegenstander vervolgt hij. Cemal vertelt Cees ook dat hij de keuze helemaal aan hem overlaat. Wie stemt er straks op wie? We komen er uitgebreid op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *