Billy en Romy verwachten dat er binnenkort iets spectaculairs gaat gebeuren

Billy en Romy verwachten dat er binnenkort iets spectaculairs gaat gebeuren

Billy en Romy zien dat er pakketjes bij de poort staan en rennen er vol enthousiasme naartoe. Dan zijn onze panterbroeken gilt Romy blij. In de loods aangekomen gaan de twee snel naar de kleedruimte om zich in hun nieuwe broek te hijsen. Hij is perfect, ik ben zo blij roept Romy door het dolle heen. De twee geven elkaar een knuffel en inspecteren elkaars broek. Als het enthousiasme van Billy en Romy weer wat is weggeëbd vraagt Romy op serieuze toon of Billy denkt dat er een zwarte envelop komt vandaag. Ja ik denk het wel antwoordt Billy. Ik vind het nu te kalm, te rustig voegt ze eraan toe. Romy laat weten dat ze ook een voorgevoel heeft dat er iets gaat gebeuren. Het is nu te rustig in de finalesfeer, ik verwacht dat er nog iets heel spectaculairs gaat gebeuren benadrukt Billy. Romy hoopt ook dat er iets gaat gebeuren, een beetje actie in de tent. Krijgen de twee gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *