Hoe hebben Ivan en Linda hun eerste nacht in de buitenlucht overleven ervaren?

Hoe hebben Ivan en Linda hun eerste nacht in de buitenlucht overleven ervaren?

Afgelopen avond hebben Ivan en Linda de Utopia Spelen gewonnen en wel een heel bijzondere prijs gewonnen, namelijk 48 uur buitenleven zonder luxe of spullen. Ze hebben op de hottub geslapen met alleen een zeiltje om hen enigszins droog te houden. Net vannacht heeft het flink geregend en gewaaid dus moesten Ivan en Linda er in de nacht uit om hun zeiltje aan te spannen. Op deze nieuwe dag besluiten Bas, Cemal, Fay, Demi en Romy om de twee wakker te maken. Goeiemorgen zeggen de vijf vrolijk terwijl ze een liedje beginnen te zingen. Romy vraagt vervolgens hoe ze geslapen hebben. K*t laat Ivan ietwat geïrriteerd weten. Fantastisch roept Linda sarcastisch uit. En voegt eraan toe dat het ontzettend heeft geregend vannacht en ze nat zijn geworden. Omdat Ivan en Linda 48 uur lang niet in de loods mogen komen zijn ze genoodzaakt om buiten hun ontbijtje te maken. Ivan begint alvast om een vuurtje te maken. Hoe zal de 48 uur hen vergaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *