Het korte centraal van 25 april

Het korte centraal van 25 april

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 25 april terug.

Romy opent het centraal en Billy is de aangewezen persoon om te notuleren. Alle taken zijn weer herverdeeld omdat Baldr gisteren weg is gegaan, denk aan het schoonmaakrooster, het kookrooster en de diensten in de luifel zegt Romy tegen de groep. Mehmet neemt het woord over en hij legt uit hoe de financiën ervoor staan. Hij vertelt dat de belastingdienst van zich heeft laten horen en daar een flink bedrag naartoe moet. Het is een bedrag van ruim 17.000 euro en dit bedrag wordt afgehaald van de eind pot. Het is een domper dat het zo’n groot bedrag is vervolgd Mehmet teleurgesteld. En hoopt dat ze de eind pot snel weer kunnen aanvullen tot een mooi bedrag. Bijna iedereen schenkt zijn takengeld, diensten en producten aan Utopia bv en in januari is er, in verband met de nieuwe regeling, een bonus van 50 euro beloofd. Mehmet vertelt verder dat dit er een beetje bij in is geschoten maar hij nu toch heeft besloten deze bonus uit te keren. Yes, dan kan ik bij bar rekening afbetalen roept Romy blij. Cemal breekt in en vraagt of iedereen zijn drankjes turft. Ik weet zeker dat Billy, Romy, de tweeling en ik turven want wij zitten altijd heel hoog reageert Bas met een grijns. Iedereen vindt het heel top dat Mehmet heeft besloten het bedrag uit te keren. Na de financiën worden de evenementen doorgenomen. Er wordt een planning gemaakt wie waar gaan staan en wie welke taken op zich neemt. Na het centraal gaat weer iedereen zijn eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *