Bas haalt een grap uit met de overleving challenge van Ivan en Linda

Bas haalt een grap uit met de overleving challenge van Ivan en Linda

Bas heeft zin om een grapje uit te halen met de Ivan en Linda. Zij moeten 48 uur zien te overleven zonder luxe of spullen. Ivan en Linda hebben wel slaapspullen, een zeiltje en een kist met eten mee mogen nemen. Bas wil de twee uitdagen en daarom typt hij op de computer een korte en bondige brief. Hij krijgt hulp van Rienk en samen proberen ze de brief er zo echt mogelijk uit te laten zien.

“Beste inwoners van Utopia 2,

Welkom op het Utopia 2 terrein. Utopia 2 staat in het teken van opbouwen, afzien en offers maken. Vandaag moeten jullie een offer maken, jullie hebben een uur te tijd om een van jullie kisten te vullen met voedsel. Deze kist offeren jullie op en wacht jullie beloning af. Hoe groter het offer des te groter de beloning. Veel succes en denk goed na over het offer dat je brengt.”

Bas is zeer tevreden met de brief die ze gemaakt hebben en voorzichtig stopt hij hem in een zwarte envelop met Utopia logo. Baas, ze gaan sowieso zien dat hij nep is lacht Romy. Ik heb de brievenbus op het Utopia 2 terrein gezet. Het is een echte zwarte envelop. Want ik ben de programmamaker van dat terrein wijst Bas met een knipoog naar de plek waar Ivan en Linda zitten.

Wat later haalt Linda ietwat verbaasd de zwarte envelop uit de brievenbus en leest deze hardop voor. Ze leest voor dat Ivan en zij een offer moeten brengen in de vorm van voedsel. Hoeveel voedsel zij in de kist stoppen en inleveren bij Bas, hoe groter de beloning zal zijn. Oké, we moeten dus eten gaan weggeven. Ik weet al precies wat zegt Linda opgewekt. De twee gaan aan de slag om het voedsel wat zij willen inleveren in de kist te stoppen. De twee wegen af wat zij nodig denken te hebben, Ivan pakt een aantal spullen van Linda en vindt dat ze overbodig zijn. Ho ho, dat zijn al mijn spullen lacht Linda. Sorry antwoordt Ivan. De twee komen uiteindelijk tot een overeenkomst en laden het voedsel dat ze niet nodig denken te hebben in de kist van Linda. Daar gaat bijna al ons voedsel merkt Ivan sip op. Wat zal de beloning zijn voor Ivan en Linda?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *