Ivan en Linda krijgen een fijne beloning tijdens de overleving challenge

Ivan en Linda krijgen een fijne beloning tijdens de overleving challenge

Als Ivan en Linda de kist aan Bas heeft gegeven, inspecteert Bas hoeveel voedsel het tweetal heeft ingeleverd. Heb je gezien hoeveel eten ze nog hebben? Echt heel veel zegt Bas. Hij wil de hoogte van de beloning laten afhangen van hoeveel procent van Ivan en Linda van hun eten hebben afgestaan en daarom checkt hij even hoeveel eten het tweetal nog in hun bezit heeft. Heel weinig zegt Ivan direct. Maar Bas wil het toch graag even zien. Ivan loopt vervolgens naar de kist en laat de inhoud zien. Bas heeft genoeg gezien en gaat zich beraden. Hij is toch wel van mening dat Ivan en Linda veel voedsel hebben ingeleverd en baseert daarop zijn beloning. Ze hebben ongeveer 70 procent van hun voedsel ingeleverd schat Rienk. Bas had bedacht dat als ze al het voedsel ingeleverd zouden hebben, ze tien minuten spullen mochten pakken in de loods. Nu zullen ze dus, naar de verdeling, zeven minuten de tijd hebben om spullen te pakken. Rienk en Bas typen de brief uit die ze straks in de brievenbus van Utopia 2 gaan leggen.

Niet veel later leest Linda de brief voor die Rienk zojuist bij hen in de brievenbus hebben gedaan. Vanwege het grote offer dat jullie brachten is jullie beloning evenredig. Jullie krijgen zeven minuten de tijd om spullen te verzamelen in de buitenwereld. Na zeven minuten keren jullie terug op het Utopia 2 terrein met de spullen die jullie kunnen dragen. Alleen materiaal, geen voedsel luidt de brief. Als Linda de laatste zin heeft uitgesproken zegt Bas dat hun tijd meteen ingaat. Linda bedenkt zich geen moment en ze rent zo hard als ze kan naar de loods. Ivan loopt rustig naar het cordwood om een handdoek te pakken en loopt vervolgens op zijn dooie gemak naar de loods. Linda twijfelt of ze een matras mee moet nemen, dan kan ze verder niets meer dragen. Ze pakt sokken, haar jas, dekens, een pan en Ivan heeft dunne matrasjes en een hangmat. Samen lopen ze achter naar het terrein om hout te verzamelen zodat ze zich warm kunnen houden. Als de tijd bijna om is begeven ze zich naar hun terrein met hun handen vol met spullen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. bert at 15:51

    Wat kan die Bas toch leuke dingen verzinnen. Ik word er onderhand kotsmisselijk van. Wat een aparte man is dat toch. Moest maar gauw naar Do gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *