De bewoners uit Utopia mogen oud bewoners uitnodigen zodat zij voor hem kunnen stemmen

De bewoners uit Utopia mogen oud bewoners uitnodigen zodat zij voor hem kunnen stemmen

En toen was daar weer een zwarte envelop! Billy ontdekt deze in de brievenbus. De groep wordt bij elkaar geroepen en de brief wordt hardop voorgelezen.

“Beste inwoners van Utopia,

Onlangs hebben jullie bezoek gehad van familie om een keuze te maken tijdens de nominaties. Omdat de beslissingen die jullie moeten maken niet eenvoudig worden, verdienen jullie wederom wel wat hulp.

De nominatie van volgende week maandag wordt namelijk op een andere manier gespeeld. Een ieder van jullie mag een oud-inwoner uitnodigen die jouw advies kan geven hoe jij het beste kunt stemmen.

Zij zullen hier aanstaande maandag een uur verblijven om vervolgens samen met jullie in het cordwood huisje een definitieve stem uit te brengen voor de nominatie. Denk goed na welke oud-inwoner jij wil uitnodigen en blind kunt vertrouwen!”

De inwoners kunnen niet bevatten wat ze horen en zijn door het dolle heen. Welke bewoners zullen er door hen allemaal worden uitgenodigd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. goudvink at 09:38

    zo is het maar net als wij mochten beslissen zou er eindelijk eerlijk gestemd worden
    als meneer de mol ten minste eerlijk is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *