Ivan en Linda moeten 48 uur buiten zonder luxe en spullen overleven

Ivan en Linda moeten 48 uur buiten zonder luxe en spullen overleven

Linda en Ivan hebben afgelopen avond de Utopia Spelen gewonnen en daarom heeft Bas natuurlijk een prijs voor hen. Samen met Rienk en Billy heeft hij de Utopia 2 experience opgezet, waar Linda en Ivan de komende 48 uur moeten doorbrengen. Als hij de groep wat later bij elkaar heeft geroepen vertelt hij wat de bedoeling is. Iedereen was enthousiast over Utopia 2 en jullie gaan het meemaken vertelt hij enthousiast. En voegt eraan toe dat ze advies mogen inwinnen bij Rienk en daarna hun kist moeten pakken. Met de groep lopen de winnaars naar buiten, waar Bas hen het stukje terrein laat zien. Daarom heb ik dus zoveel vla gegeten grapt Linda. Ivan en zij staan met open mond te kijken naar het stukje grond waar ze zich moeten gaan redden en Ivan heeft zo zijn bedenkingen. Dit is geen prijs, dit is een straf zegt hij tegen Bas. Ik houd ook van jou grapt Linda terug. Terwijl Ivan staat te mopperen, vraagt Bas of ze er zin in hebben. Ivan antwoordt van niet. Waar moet je poepen en plassen? Dit gaat niet lukken. Het is te klein gaat hij verder. Linda kan er ondertussen de lol wel van inzien en kan haar lachen niet inhouden. Ondanks dat Ivan het niet ziet zitten, vertelt Bas hen dat ze hun kist moeten inpakken voor twee dagen. En geloof me, na die twee dagen zijn jullie me dankbaar verzekert hij hen. Linda wil deze uitdaging wel aangaan en na lang twijfelen gaat ook Ivan overstag. Hoe zal het hen vergaan samen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *