De bewoners deden afgelopen avond weer een ronde van de Utopia spelen

De bewoners deden afgelopen avond weer een ronde van de Utopia spelen

Afgelopen avond stond de vierde ronde van de Utopia Spelen op het programma. Na het eten roept Bas de groep bij elkaar en vertelt hij hen wat er gaat gebeuren. Er zijn vier teams gemaakt, bestaande uit een man en een vrouw. De vrouw moet bij de man op schoot gaan zitten en voor hen op tafel staat een bak met vla. De man moet terwijl de vrouw op zijn schoot zit, de vrouw voeren. Het koppel dat aan het eind van de rit de minste vla in zijn bak over heeft wint. De teams bestaan uit Rienk en Fay, Cemal en Demi, Linda en Ivan en Romy en Mehmet. Als Bas het startschot heeft gegeven beginnen de vrouwen, met hulp van de mannen te eten. Al snel blijkt dat het een flinke opgave is. De vla is niet zomaar naar binnen gewerkt en de vrouwen hebben het er moeilijk mee. Romy rent op een zeker moment zelfs naar buiten om over te geven. Maar ze laat zich niet kennen, want zodra ze zich beter voelt start ze weer met eten. Als de tijd om is, maken Bas en Billy de eindstand op. Linda en Ivan zijn dit keer de gelukkigen en daarmee wint Linda voor de tweede keer een editie van de Utopia Spelen.

Bas roept wat later Rienk en Billy bij zich om het te hebben over de prijs van de Utopia Spelen die Linda en Ivan hebben gewonnen. Hij vertelt zijn mede bewoners dat hij hen de Utopia 2 experience cadeau doet, wat inhoudt dat zij de komende 48 uur buiten moeten leven, zonder luxe of spullen. Het idee is dat de twee winnaars kort de tijd krijgen om advies in te winnen bij Rienk en daarna in een paar minuten hun kist mogen vullen met spullen die zij denken nodig te hebben. Billy en Rienk reageren enthousiast op het plan van Bas en met zijn drieën gaan ze aan de slag om een stukje terrein af te zetten waarop Linda en Ivan het de komende 48 uur samen zullen moeten redden. Hoe reageren de twee winnaars op hun prijs?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *