Ivan is niet blij met de manier waarop Cemal Baldr heeft geholpen met het realiseren van zijn muziek single

Ivan is niet blij met de manier waarop Cemal Baldr heeft geholpen met het realiseren van zijn muziek single

Toen Baldr in de gevarenzone belandde, heeft Cemal voorgesteld om hem te helpen met het opnemen van een muziek single. Dit was namelijk een van Baldr zijn doelen in Utopia en Cemal wilde hem graag helpen om zijn doel te verwezenlijken. Gisteren werd dit doel werkelijkheid en heeft Baldr zijn eigen single kunnen opnemen in Utopia, vlak voordat hij naar huis ging. Ivan vindt het vervelend dat Baldr zijn geld op het laatste moment kostte wat kost nog moest worden uitgegeven dit omdat dit ervoor zorgt dat er minder geld in de eind pot zit. Wanneer Ivan dit afgelopen avond tegen Cemal zegt, reageert hij fel. Boos zegt hij dat hij Baldr heeft willen helpen met het realiseren van zijn droom en dat hij vindt dat geld daarin een minder grote rol speelt. Ivan vindt het op zijn beurt raar dat Cemal Baldr hierbij heeft geholpen omdat Baldr er zelf niet voor gewerkt heeft volgens hem. Cemal houdt echter voet bij stuk en vindt dat hij er goed aan heeft gedaan om Baldr te helpen. En ook als die pot wat minder is, ga ik voor de titel bijt hij Ivan vervolgens toe. De twee begrijpen elkaar duidelijk niet en ondertussen zijn ook Linda en Bas zich met de discussie gaan bemoeien en groeit deze uit tot een verhit gesprek tussen een aantal bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 10:40

    En die Ivan denkt nog steeds te gaan winnen, nou als hij zo doorgaat wordt hij uitgekotst door de medebewoners. Alles draait bij hem om geld hij moet zich doodschamen. Gaaf voor Baldr dat hij zijn droom heeft gerealiseerd met behulp van Cemal. Daar is Utopia toch ook voor bedoelt. Gooi volgende week eens een keer wat stemmen op Ivan, lijkt me geweldig.

  2. Ruud at 09:14

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

    ————————-
    IVAN geldwolf je staat zelf straks zonder geld van Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *